Mekanisk konstruktör

Vi söker en mekanisk konstruktör. Vi strävar efter att bli bäst i världen på robotiserad lågserieproduktion. Vill Du bli en av oss?

Nu söker vi en Mekanisk konstruktör, med kunskap och intresse inom automation, robotik och materialflöde.

Vi söker Dig som vill ingå i vårt drygt 20-talet medarbetare stora team, där vi jobbar med ständig utveckling inom vårt arbetsområde.

Vi tror att Du är en person med mycket god 3D-vana, förmåga att arbeta med skalbara och modulerande konstruktioner samt erfarenhet av hållfasthetsberäkningar. Vi arbetar med programvaran Autodesk Inventor.

Du har tidigare erfarenhet från anläggningskonstruktion och är duktig på att tänka helhet.
Vi tror även att Du har en god förståelse för våra underleverantörers tillverkningsmetoder samt förmåga att konstruera kostnadseffektivt.

Att tänka lösningsorienterat tillsammans med vår applikationsgrupp är en annan del i ditt arbete, där det uppskattas att komma med kreativa idéer och att Du tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter.

Du har en god känsla för design och är driven som person.

Vi hoppas även att Du är en person som brinner för konstruktion rent allmänt och tycker det är spännande med ny teknik.

Låter det här intressant och Du vill veta mer?
Ring till rekryteringskonsult Åsa Quarfordt, på Personalpoolen Mellansverige AB på telefon 019/12 6049, som handhar rekryteringsprocessen. Din ansökan med personligt brev och Din CV vill vi ha snarast, dock senast den 25/6 2012.