Elmontör

Hjälp oss att bemanna vår nya elverkstad!

Kompetenskrav

Elmontör med mekanisk förståelse. Du har förmodligen gått el-tele, el-automation, industrielektriker eller verkstadsteknisk utbildning med inriktning mot automation och underhåll kompletterat med någon form av elutbildning. Förståelse för hur man läser ett elschema ser vi som en förutsättning samt viss datorvana. Goda kunskaper i att montera el-skåp med automationsinriktning samt kabelförläggning på maskiner är meriterande.

Arbetsbeskrivning

Huvuddelen av arbetet sker i verkstaden i Örebro men viss tid kan även vara på plats hos slutkund under installation av en ny anläggning.

Du bygger självständigt elskåp/monterar in i robotskåpen utifrån vanliga elscheman och stycklistor från MPS-systemet samt genomför kabelförläggning och inkoppling av kablage i våra anläggningar. I mån av tid delta i det mekaniska montaget t.ex. montering av kopplingslådor, givare m.m.

Övrigt
• Dagtid
• B-Körkort är ett krav.

Intresserade med kvalifikationer kan skriva några rader till info@andonautomation.com och/eller kontakta Patrik Olsson, ansvarig för genomförandet på Andon Automation.